SAVET PREDUZEĆIMA: Strahu od neuspeha nema, mora se delovati brzo

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Jul.2021, 18:00

SAVET PREDUZEĆIMA: Strahu od neuspeha nema, mora se delovati brzo

Pred preduzetnicima, menadžerima i vlasnicima su teška vremena. Zaposleni se plaše neizvesnosti i zato je vrlo važno pokazati i podsticati međusobnu solidarnost.

 
Ovo su vremena kada pravi lideri moraju da donose teške odluke i da pokažu zašto su tu gde jesu. Cilj je jedan, strahu nema mesta i u takvim okolnostima brzina je bolja od savršenstva.
 
“Ono što smo naučili od epidemije virusa ebole jeste da treba da reagujete brzo. Treba da idete za virusom, treba da zaustavite lanac prenosa, treba da snažno angažujete zajednicu. Trebalo bi i da koordinišete sve i da budete koherentni, da gledate druge sektore i uticaj na njih: škole, bezbednost, ekonomija. U suštini imamo iste lekcije, ali...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.