SAJAM: Svečano otvoren DDOR BG Car Show i Motopassion

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Mar.2024, 11:54

SAJAM: Svečano otvoren DDOR BG Car Show i Motopassion

Sajam automobila DDOR BG Car Show 8 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion" je svečano su otvoreni 20. marta, na kraju "novinarskog dana" namenjenog medijskim profesionalcima, dan pre nego što u sajamske hale uđu prvi posetioci.

 
Ovu jedinstvenu sajamsku manifestaciju i najznačajniji godišnji događaj u sektoru auto i moto industrije u regionu ali i jugoistočnoj Evropi, koji se na Beogradskom sajmu održavaju od 21. do 27. marta 2024. godine, svečano je u Hali 1 otvorio Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Srbije.
 
Podsetio je da je ovo 86. godina kako se organizuje izložba vozila u Beogradu, ističući kako...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Propulzija solarne auto-nadstrešnice: Kako napraviti profitni parking centar od energije dostupne svima

Izvor: AutoBlog, 22.Mar.2024

Međunarodni sajam automobila održava se 21-27. marta 2024. godine, a pored premijera najnovijih vozila, ovogodišnji sajam u fokus stavlja električna i hibridna vozila, opremu i tehnologije, kao i inovativne koncepte iz domena e-mobilnosti. Tokom sajma kompanija „Propulzija“ predstaviće jedinstven...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.