Program za jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva i omladinskih grupa

Izvor: DobreVesti.rs, 31.Avg.2013, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Program za jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva i omladinskih grupa

BEOGRAD - Nevladina organizacija „Građanske inicijative“ uz podršku Američke organizacije za međunarodni razvoj (USAID) i Ambasade Kraljevine Holandije, pokreću program izgradnje kapaciteta civilnog društva i omladinskih neformalnih grupa u južnoj Srbiji i Sandžaku.

 U okviru ovog programa „Građanske inicijative“ će u narednih 13 meseci osnaživati unutrašnje kapacitete petnaest organizacija i omladinskih neformalnih grupa iz južne Srbije i Sandžaka.
Pored osnaživanja za efikasno i uspešno funkcionisanje, cilj programa je i jačanje kapaciteta za pokretanje zajednice za aktivno učešće u procese donošenja odluka i ostvarivanje pozitivnih promena.
Jačanje kapaciteta će se odvijati kroz program...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.