Proglašenje pobednika „Najbolje iz Srbije 2014“

Izvor: DobreVesti.rs, 30.Maj.2015, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proglašenje pobednika „Najbolje iz Srbije 2014“

BEOGRAD - Najbolji brendovi po izboru potrošača, stručne javnosti i poslovnih partnera, koji su osvojili najviše glasova u 11. akciji „Najbolje iz Srbije 2014“, biće svečano proglašeni 9. juna 2015. godine u Belekspocentru u 19 časova.


Ove godine na konkurs za akciju „Najbolje iz Srbije“ prijavilo se 160 robnih i korporativnih brendova. Zabeležen je znatno veći odziv svih grupa glasača, tako da je za omiljeni brend glasalo blizu 6.000 predstavnika potrošača, stručne javnosti i poslovnih partnera, što je za oko 20 odsto više u odnosu na prošlu godinu.

Pobednici akcije „Najbolje iz Srbije” biraju se na osnovu tri grupe kriterijuma - tržišno-finansijskih, percepcije ispitanika i ocene...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.