Produžen sedmi konkurs za nagradu VIRTUS

Izvor: DobreVesti.rs, 27.Okt.2013, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produžen sedmi konkurs za nagradu VIRTUS

BEOGRAD - Trag Fondacija produžila je rok za prijavu na sedmi konkurs za nagradu VIRTUS – korporativna filantropija u Srbiji koja promoviše društveno odgovorno poslovanje kao sastavni deo održivog razvoja kompanija.

Rok za prijem prijava produžen je, zbog interesovanja kandidata, do 1. novembra 2013. godine. Prethodni rok bio je 25. oktobar.
Konkurs je otvoren za sve domaće i strane kompanije, korporacije, javna i državna preduzeća, mala i srednja preduzeća, medijske kuće, kao i korporativne fondove i fondacije, sa izuzetkom neprofitnih organizacija, javnih ustanova i organa uprave.
 
VIRTUS nagrada, ustanovljena 2007. godine, prva je i najznačajnija nagrada za korporativnu filantropiju u Srbiji...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.