Poziv za sufinansiranje manifestacija u Beogradu

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Jul.2015, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv za sufinansiranje manifestacija u Beogradu

BEOGRAD - Sekretarijat za privredu danas je raspisao javni poziv za sufinansiranje programa organizacije kongresa i manifestacija na teritoriji Beograda u ovoj godini, a čime se utiče na razvoj i unapređenje turističke ponude u sprskoj prestonici.


Kako je saopštila Gradska uprava, raspisan je javni poziv za dodelu finansijskih sredstava - dotacija, dobrovoljnim i nevladinim nedobitnim organizacijama, a konkurs će biti otvoren do 26. avgusta.

Cilj konkursa je, osim povećanja broja skupova organizovanih u Beogradu, unapređenje saradnje naučnih i stručnih asocijacija - udruženja kao neprofitnog sektora, ali i unapređenje manifestacionog i kongresnog turizma.

U cilju razvoja turističke...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Deca u Istri

Izvor: Akter, 30.Jul.2015, 16:17

Grupa od 20 učenika iz Beograda i dva pratioca otputovaće sutra na letovanje u Zambratiju, u okviru projekta saradnje gradova Ljubljane i Beograda pod nazivom "Autobus sreće", saopštila je gradska služba za informisanje..Deca će u Zambratiji, u Istri, gde gradska opština Ljubljana ima odmaralište...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.