Poslovanje u oblaku

Izvor: DobreVesti.rs, 02.Okt.2013, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslovanje u oblaku

BEOGRAD - Privredna komora Srbije i Majkrosoft Srbija predstavili su prednosti korišćenja nove tehnologije „poslovanja u oblaku“, koja malim i srednjim preduzećima može da olakša svakodnevni rad.

Računarski model poslovanja u oblaku je fleksibilan, a pristup računarskim resursima ne zavisi od lokalcije. „Oblak“ omogućava da biznis ne bude vezan za kancelariju, već da može da se obavlja u svakom mestu, ali i da se plaća samo za ono što se koristi.
U izlaganju na temu „Transformišite svoje poslovanje primenom novih tehnologija“ održanom protekle sedmice u PKS, predstavnik Majkrosofta Siniša Perović predstavio je novi proizvod „metro stajl dizajn“ koji pomaže da „sadržaj dođe u prvi plan“....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.