Popust za dečije predstave u junu

Izvor: DobreVesti.rs, 03.Jun.2015, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popust za dečije predstave u junu

BEOGRAD – Za kraj pozorišne sezone pozorište „Duško Radović“ pripremilo je lutkarsku predstavu „Mačak u čizmama“ i 50 odsto popusta na ulaznice za vikend predstave namenjene mališanima.


Poslednja predstava u ovoj sezoni biće odigrana 21. juna u 12 sati, a posetioci će u tom terminu imati priliku da pogledaju najnoviju lutkarsku produkciju Malog pozorišta – „Mačak u čizmama“.

Za kraj sezone gledaoci će imati 50 odsto popusta na sve vikend predstave, i to: Noć u Merlinovom zamku (6. jun u 17 časova), Strašne priče braće Grim (7. jun u 12 časova), Ko je Loret? (13. jun u 17 časova), Pinokio (14. jun u 12 časova) i Mačak u čizmama (21. jun u 12 časova).

Ono što...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Univerzalna priča o nama

Izvor: Danas, 04.Jun.2015, 12:49

Užice - Posle Novog Sada, Beograda i Sente, i užička publika ce imati priliku da u četvrtak, 4. juna, od 20 časova, na velikoj sceni Narodnog pozorišta pogleda predstavu "Balkanski špijun", kultno delo Dušana Kovačevića, u izvođenju pozorišne trupe "A la place" iz Japana, koju je režirao...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.