Pet medalja za AK ČAAK na prvenstvu Srbije

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Jun.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet medalja za AK "ČAAK" na prvenstvu Srbije

ČAČAK - Da dosadašnji dobri rezultati juniora "ČAAK"-a nisu slučajnost već "plodovi" dobrog i kvalitetnog rada potvrđeno je i na prvenstvu Srbije za starije juniore i juniorke održanom u Beogradu. Mladi Čačani nastavili su žetvu medalja i u prestonici.

Nikola Vasić je prvog dana takmičenja na 5000 metara osvojio bronzanu medalju, a sutradan protiv istih „protivnika“ bio je superioran na deonici od 3000 metara i popeo se na najviši stepen pobedničkog postolja.
Bogdan Joković je lako i ubedljivo došao do još jedne titule prvaka Srbije na 800 metara. Od početka do kraja vodio je trku i nije dozvolio rivalima da ugroze njegovu pobedu.
Kolekciju medalja obogatio je i sprinter Stefan Simić osvajanjem...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.