Izvor: DobreVesti.rs, 19.Maj.2014, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Padaju zlatne "devetke" za seniorske medalje

BRNO – Pojedinačni seniorski Šampionat sveta u kuglanju počinje u ponedeljak 19. maja u Brnu.  Seniorske selekcije Srbije su  doputvale u Brno u nedelju pre podne, bodile naše omladince i omladinke  u pojedinačnom finalu i radovali se zlatnoj  medalji  Igora Kovačića i srebrnoj Radovana Vlajkova u kombinaciji.


Srbija ima pravo na šest kuglaša i četiri kuglašice. Miloš Ponjavić, selektor seniora odlučio se za Vilmoša Zavarka, Daniela Tepšu, Gorana Ostojića, Čongora Baranja i dva omladinca Roberta Ernješija i Igora Kovačića, dok je selektor seniorki Mirko Čukvas odredio za borbe za svetske trofeje Jelenu Bogdanov, Renatu Vilov, Jasminu Anđelković i Zoricu Barać.
Ponedeljak 19. maj i utorak...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Dobar start seniora na SP u Brnu

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Maj.2014

BRNO - Srpske kuglašice i kuglaši uspešno su počeli takmičenje na seniorskom pojedinačnom Šampionatu sveta u Brnu u Češkoj.. . .U pojedinačnim kvalifikacijama u muškoj konkurenciji igrali su Robert Ernješi (629), Daniel Tepša (640) i Čongor Baranj (631), dok su kod dama na staze izašle...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.