POMOZIMO: Zimska odeća potrebna deci iz Svratišta

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Dec.2013, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMOZIMO: Zimska odeća potrebna deci iz Svratišta

BEOGRAD - Sa prvim hladnim danima broj korisnika Svratišta u Krfskoj ulici se povećava, pa iz Centra za integraciju mladih, koji koordinišu projektom “Svratište” apeluju na sve ljude dobre volje da donesu što više zimske garderobe za decu.

 Iz Svratišta za „Kuću dobrih vesti“ kažu da tokom godine dnevno u Krfsku ulicu dođe do 35 dece, ali taj broj raste kako krene hladno vreme, pa se broj poveća na 55, a tokom najhladnijih dana dnevno kroz Svratište prođe oko 70 mališana.
{gallery}clanci/akcije/15122013/galerijajedan{/gallery}
-  Deci su za ovaj zimski period neophodne tople jakne, čizme, šalovi, kape, rukavice, tople dukserice, džemperi i druga bilo koja zimska odeća. Potrebni su nam...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.