Onlajn panel: Svet hoće domaće

Izvor: DobreVesti.rs, 11.Maj.2020, 20:30

Onlajn panel: Svet hoće domaće

Projekat za konkurentnu privredu agencije USAID organizuje u utorak 12. maja u 12 časova još jednu u nizu onlajn panel diskusiju u okviru inicijative “Svet hoće domaće”, a u cilju informisanja i savetovanja proizvođača hrane o problemima i načinima upravljanja Kovid-19 krizom.

 
Na sedmoj po redu panel diskusiji, pod nazivom „Kupujmo domaće: fraza ili stvarnost?“, govoriće se o tome postoji li “kupujmo domaće” strategija, kako su prošli domaći proizvodi u vreme krize, ima li ih više u prodavnicama i korpama, kao i da li se industrija okrenula domaćim dobavljačima.
 
Neki od na panelu biće:
 
Veljko Jovanović, Savetnik predsednika, Privredna komora Srbije;
Goran...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Ponuđači domaćih proizvoda postali vidljviji, ali za uspešnost potrebno mnogo više od korone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2020, 17:07

Snabdevanje tokom KOVID krize podsetilo je na višestruk značaj proizvoda koji bi se nazvao u potpunosti domaćim, a nužne prilike su učinile vidljivijim mnogobrojne platforme za promociju i prodaju domaćih proizvoda, rečeno je na danas održanoj sedmoj panel diskusiji u okviru inicijative "Svet...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.