Omladina iz Srbije u trci za nagradu „Mlada hrabrost”

Izvor: DobreVesti.rs, 03.Mar.2021, 11:01

Omladina iz Srbije u trci za nagradu „Mlada hrabrost”

Šta je za vas moralna hrabrost? Na koji način svako od nas može da doprinese humanijem društvu? Koliko su vidljiva hrabra dela mladih? Da li ih dovoljno podržavamo i promovišemo?

 
Nagrada „Mlada hrabrost“ je međunarodno priznanje koje se dodeljuje mladima za hrabri moralni čin, dobro delo koje su učinili za druge ljude, svoju zajednicu ili društvo. Pravo učešća u nominacijama imaju mladi uzrasta od 13 do 20 godina.
 
Ove godine nagrada „Mlada hrabrost“ prvi put se dodeljuje na međunarodnom nivou. Pokrenuta je u Švedskoj 2015. godine na inicijativu Raul Valenberg akademije sa ciljem da se promoviše delovanje mladih koje doprinosi da svet u kome živimo bude humaniji i pravedniji....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.