Obeležena godišnjica Organizacije srpskih studenata u inostranstvu

Izvor: DobreVesti.rs, 02.Avg.2016, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obeležena godišnjica Organizacije srpskih studenata u inostranstvu

BEOGRAD - Organizacija srpskih studenata u inostranstvu (OSSI) obeležila je proteklog vikenda svečanim skupom u Domu Narodne skupštine Srbije 19. godina postojanja, a među gostima je bio i jedan od osnivača OS SI, aktuelni kandidat Srbije za generalnog sekretara Ujedinjenih nacija Vuk Jeremić.

 
Podršku mladim studentima koji se školuju u inostranstvu dali su i ministar odbrane Zoran Đorđević, potpredsednik Skupštine Srbije Veroljub Vasić, predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, dok im se jedan od osnivača organizacije Jovan Ratković obratio video linkom.
Svi oni su studentima poželeli da se nakon završetka studija vrate u Srbiju, za koju navode da je drugačija i bolja nego što je bila...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.