OTVOREN KONKURS: „Za žene u nauci“

Izvor: DobreVesti.rs, 11.Feb.2024, 12:02

OTVOREN KONKURS: „Za žene u nauci“

U susret Međunarodnom danu žena i devojaka u nauci koji se obeležava svakog 11. februara, organizatori programa L’Oréal-UNESCO „Za žene u nauci“, kompanija L’Oréal Balkan, Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija i Nacionalna Komisija za UNESCO pozivaju mlade naučnice u našoj zemlji da se prijave na 14. po redu konkurs za ova prestižna priznanja.

 
Svetu je potrebna nauka, a nauci su potrebne žene.
 
 
Četrnaesti ciklus Nacionalnog programa „Za žene u nauci“ otvoren je do 31. marta i namenjen je mladim naučnicama u Srbiji, do 35 godina života, koje su upisale ili završile doktorske ili postdoktorske studije u oblasti prirodnih nauka. Najtalentovanije mlade...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.