Novi javni oglas za dodelu podsticajnih srestava za zakup zemlje

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Sep.2013, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi javni oglas za dodelu podsticajnih srestava za zakup zemlje

NOVI SAD - Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo ponovo je raspisao javni oglas namenjen nekomercijalnim gazdinstvima koja su dala svoju obradivu zemlju u zakup mlađim licima.

Zbog velikog interesovanja, ukazala se potreba da se ovaj javni poziv ponovo raspiše. U prethodnom pozivu primljeno je 3112 prijava i već je raspodeljeno oko 115.000.000 dinara. Novac se korisnicima isplaćuje svakodnevno, uz dostavljanje rešenja o visini bespovratnih sredstava na koje su korisnici ostvarili pravo.
Za novi javni oglas za odobravanje i korišćenje podsticajnih sredstava za obradivo poljoprivredno zemljište dato u zakup za 2013. godinu, predviđeno je još 30.000.000 dinara. Javni oglas je otvoren...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.