Nove Čuvarkuće - više od 150 Lidlovih proizvoda

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Maj.2021, 11:36

Nove Čuvarkuće - više od 150 Lidlovih proizvoda

U okviru akcije Privredne komore Srbije "Stvarano u Srbiji" u objektu kompanije "LIDL Srbija" u Zemunu predstavljeni su domaći proizvodi, nosioci kolektivnog žiga "Čuvarkuća", koji se nalaze u redovnom asortimanu robe ovog međunarodnog trgovinskog lanca.

 
Generalni direktor Kompanije "LIDL Srbija", Tomislav Šapina istakao je posebno zadovoljstvo saradnjom sa domaćim dobavljačima i naveo da je oko 150 proizvoda nosioca žiga "Čuvarkuća" dostupno kupcima u LIDL-u.
 
On je podsetio da je ova kompanija za tri godine, koliko posluje u Srbiji, ostvarila zavidnu saradnju sa domaćim dobavljačima i izrazio nadu da će akcija PKS " Stvarano u Srbiji" tu saradnju dodatno podstaći. Šapina je ukazao da...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.