Čadež: Кupovinom proizvoda sa ovim žigom pomažemo našim prijateljima

Izvor: Beta Video, 11.Maj.2021, 12:42

Čadež: Кupovinom proizvoda sa ovim žigom pomažemo našim prijateljima

BEOGRAD - ``Žig `Čuvarkuća` nije jednostavno dobiti, jer 80 odsto vrednosti robe sa ovom oznakom mora da bude stvoreno u Srbiji, a ovu nedelju završićemo sa više od 700 proizvoda koji ga imaju. Кupovinom proizvoda sa ovim žigom pomažemo našim prijateljima, porodici, proizvodjačima, zdravstvu, školstvu, podstičemo nova zapošljavanja, jednostavno – pomažemo domaćoj privredi i društvu. Od nas zavisi u kakvoj ćemo zemlji živeti``, rekao je predsednik PKS Marko Čadež na promociji žiga ``Čuvarkuća`` u Lidl prodavnici. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lidl od danas deo porodice Čuvarkuća sa više od 150 proizvoda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2021

Povodom akcije Privredne komore Srbije (PKS) "Stvarano u Srbiji" danas je predstavljena postavka domaćih proizvoda sa žigom "Čuvarkuća", koji su deo redovnog asortimana kompanije Lidl Srbija...Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež je rekao da će PKS ovu nedelju završiti sa više od 700...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.