Nemačko - srpski sajam karijere

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Maj.2013, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačko - srpski sajam karijere

BEOGRAD - Prvi sajam poslovne karijere, pod nazivom "German-Serbian Career Fair”, u organizaciji Delegacije nemačke privrede u Srbiji i Nemačko-srpskog privrednog udruženja, održava se danas i sutra u Jugoslovenskoj kinoteci, u Beogradu.

 
Pored izložbenog dela, u kome će se predstaviti kompanije kao uspešni poslodavci sa svojom seminarskom ponudom, kao i brojne institucije, sajam će imati seriju propratnih manifestacija.
Tako je za danas predviđena panel-diskusija na temu "Tržište rada u Srbiji - potrebe za stručnim kadrovima i mogućnosti unapređivanja karijere". Nemački i srpski stručnjaci pokušaće da odgovore na pitanje, kako ubuduće obrazovni sistem u Srbiji efikasnije može da prati potrebe...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Prvi nemačko-srpski sajam karijere

Izvor: B92, 16.Maj.2013

Beograd -- Nemačke firme u Srbiji zapošljavaju oko 25.000 radnika, i veliki deo njih planira da proširuje svoje poslovanje, zbog čega im je potrebna kvalitetna radna snaga..Ovo je poručeno na otvaranju Prvog nemačko-srpskog sajma karijere u organizaciji Delegacije nemačke privrede u Srbiji i Nemačko-srpskog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.