Najveće interesovanje za beogradski koncert Nika Kejva

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Sep.2017, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveće interesovanje za beogradski koncert Nika Kejva

BEOGRAD - Koncert Nick Cave & The Bad Seeds koji će se održati 28. oktobra u Kombank Areni, najbolje je prodavan koncert cele svetske turneje.


Iako je ostalo još nešto više od mesec dana do koncerta, ceo planiran kapacitet je rasprodat a zbog izuzetno velikog interesovanja i zahteva brojnih fanova koji su ostali bez ulaznica, kapacitet se proširuje na gornje tribine (nivo 400).

Ulaznice za nivo 400 po ceni od 2990 dinara su na svim prodajnim mestima CS Eventima i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Ušće Šoping centra, Doma omladine i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Nick Cave & The Bad Seeds održaće koncert u okviru svoje svetske turneje...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Proširenje kapaciteta: Najveće intresovanje za beogradski koncert Nika Kejva!

Izvor: Svet plus, 21.Sep.2017

Koncert Nika Kejva & Bed Sidsa koji će se održati 28. oktobra u Kombank Areni, najbolje je prodavan koncert cele svetske turneje. ..Iako je ostalo još nešto više od mesec dana do koncerta, ceo planiran kapacitet je rasprodat a zbog izuzetno velikog interesovanja i zahteva brojnih fanova koji su...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.