Najdžel Kenedi otvara BEMUS

Izvor: DobreVesti.rs, 18.Avg.2018, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najdžel Kenedi otvara BEMUS

Legendarni britanski violinista, Najdžel Kenedi, održaće spektakularni koncert pod nazivom „Od Baha do Geršvina“ na otvaranju 50. BEMUS-a.


Kenedi će nastupiti sa kamernim ansamblom u sredu, 10. oktobra u 20.00, a ulaznice su u prodaji od petka 17. avgusta i mogu se nabaviti preko Eventim mreže i na blagajni Sava centra.
Nakon višedecenijske karijere pune milionskih tiraža i vodećih svetskih nagrada, Kenedi je stekao reputaciju kao jedan od vodećih svetskih virtuoza. Izvodio je muziku najšireg repertoara- od klasičnih kompozitora do Hendriksa, nastupao je sa legendama poput Pola Makartnija i Roberta Planta, svirao je za Britansku kraljevsku porodicu i obišao svet nebrojeno puta nastupajući...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Najdžel Kenedi 10. oktobra u Sava centru

Izvor: Blic, 19.Avg.2018, 12:52

Najdžel Kenedi, održaće koncert „Od Baha do Geršvina“ 10. oktobra u 20h u Sava cnetur na otvaranju 50. BEMUS-a.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.