NOVI SAJT ZA ZAPOŠLjAVANjE: Želiš da radiš u ugostiteljstvu, prijavi se

Izvor: DobreVesti.rs, 11.Okt.2023, 12:45

NOVI SAJT ZA ZAPOŠLjAVANjE: Želiš da radiš u ugostiteljstvu, prijavi se

Grupa mladih, sa višegodišnjim iskustvom rada u ugostiteljstvu, nedavno je pokrenula prvi specijalizovani sajt za oglašavanje poslova u ugostiteljstvu.

 
U potrazi za rešenjima za izazove s kojima se zaposleni i poslodavci u ugostiteljstvu suočavaju, stvorili smo inovativnu platformu koja im pruža jednostavna rešenja. Cilj je omogućiti efikasno povezivanje odgovarajućih radnika sa uglednim poslodavcima, a naša platforma to čini brzo i jednostavno. Takođe, svi posetioci sajta mogu potpuno besplatno kreirati i preuzeti svoju radnu biografiju (CV) ili se obrazovati putem sadržaja na našem blogu.
 
Ovom sajtu za kratko vreme pridružilo se preko 150 poslodavaca, a baza kandidata broji preko 15.000...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.