Motivacioni govor: Odvaži se da ideš putem (svojih) snova

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Feb.2020, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motivacioni govor: Odvaži se da ideš putem (svojih) snova

Svi bismo voleli da pratimo svoje snove. Ali, često odustanemo i pre nego što pokušamo. Bilo bi dobro, pre nego što se odvažimo na taj put, da znamo koja će nam se vrata tačno otvoriti, a koja zatvoriti. A bilo bi sjajno i da se oslobodimo svih strahova i hrabro idemo napred.

 
Odgovore na ova pitanja saznaćemo u Ušću u utorak 25. februara od 20 časova na motivacionom predavanju Dijane Kocić, devojke koja se odvažila da ide putem svojih snova i koja je na tom putu postigla velike podvige.
 
Dijana će sa nama podeliti neke od svojih najvećih životnih poduhvata koji su se svima oko nje činili nemogućim i nedostižnim. Kao i kako su je avanture dovele do toga da pomaže drugim ljudima i da...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.