Mirosavljev četvtri, strelci osvojili sedam medalja na MI

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Jun.2013, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirosavljev četvtri, strelci osvojili sedam medalja na MI

MERSIN - Nemanja Mirosavljev, srpski strelac osvojio je četvrto mesto u poslenjoj disciplini streljačkog turnira na Mediteranskim igrama u Mersinu u Turskoj MK puška trostav sa 428 krugova. Drugi srpski predstavnik u ovoj disciplini Dejan Pešić je bio deseti sa 1.141 krug.


Pre finala Mirosavljev  je bio peti sa 1.157 krugova. Finale je vredelo  1.142 kruga i tri najbolja rezultata posle osnovnog del imali su Slovenac Željko Moičević 1.164, Italijan Marko de Nikolo 1.162 i Rajmond Debvevec (Slovenija) 1.160 krugova.
Zlatnu medalju osvojio je Marko de Nikolo (Italija) sa 451,7 krugova, srebro je pripalo Valerijanu Suveplanu (Francuska) sa 449,3, a bronza Rajmondu Debevecu (Slovenija) sa 439,3 kruga.
Mirosavljev...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zekavica 13, Kasa 18. na MI

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Jun.2013

MERSIN - Jovan Zekavica, biciklistički reprezentativac čačanskog Borca osvojio je 13. emsto u drumskoj trci na Mediteranskim igrama u Mersinu u Turskoj, a Gabor Kasa olimpijac Spartaka iz Subotice bio je 18. Obojica su stigla u vremenu pobednika Nikole Rufonija (Italija) koji je stazu od 149 kilometra...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.