MEETUP: Kako da AI unapredi vaše poslovanje?

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Mar.2024, 12:13

MEETUP: Kako da AI unapredi vaše poslovanje?

Veštačka inteligencija okrenula je ceo svet naglavačke! Uvukla se u svaki segment svakodnevnice, a ko ne prati njen razvoj — stagniraće. Baš zato, Infobip, uz tehničku podršku kompanije Tenderly, a u okviru projekta Garaža organizuje Infobip Konekt, mitap namenjen startap osnivačima koji žele da implementiraju veštačku inteligenciju u svoje poslovanje.

 
Događaj fokusiran na AI tehnologije okupiće govornike iz eminentnih startapa kao i eksperte iz mašinskog učenja, koji će s posetiocima podeliti najnovije vesti iz sveta veštačke inteligencije. Među njima biće predavači iz Infobipa i kompanije Tenderly, a u program je uvrštena i panel diskusija sa osnivačima istaknutih startapa i stručnjacima...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.