„Leto u Skadarliji” i „Leto na Kosančiću” svakog petka i subote

Izvor: DobreVesti.rs, 18.Jun.2018, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Leto u Skadarliji” i „Leto na Kosančiću” svakog petka i subote

BEOGRAD - Manifestacije „Leto u Skadarliji” i „Leto na Kosančiću” biće organizovane svakog petka i subote tokom juna, jula i avgusta u organizaciji Turističke organizacije Beograda.

 
Program manifestacije „Leto u Skadarliji” počinje večeras, 15. juna, u 19 časova na platou ispred Skadarlijske česme i odvijaće se duž čitave Skadarske ulice.
 
Zabavni program u kojem će učestvovati poznati glumci vratiće posetioce kroz pesmu, igru, anegdote, priče i skečeve, na autentičan i humoristički način, u vreme boemske Skadarlije.
 
Besplatna turistička tura „Leto na Kosančiću” počinje sutra, 16. juna, u 18 časova na uglu ulica Kralja Petra i Kosančićev venac....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.