Konkurs za male grantove „Donošenje odluka uz podršku“

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Okt.2016, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za male grantove „Donošenje odluka uz podršku“

BEOGRAD - Inicijativa za prava osoba sa mentalnim invaliditetom MDRI-S objavila je konkurs za male grantove pod nazivom „Donošenje odluka uz podršku“ koji treba da doprinese jačanju kapaciteta organizacija civilnog društva za zaštitu ravnopravnosti osoba sa invaliditetom pred zakonom.


Opšti ciljevi projekata u okviru konkursa „Donošenje odluka uz podršku“ su: unapređivanje zaštite ljudskih prava osoba sa invaliditetom koji su lišeni poslovne sposobnosti ili su u riziku da budu lišeni poslovne sposobnosti, razvijanje praktičnih modela donošenja odluka uz podršku koji treba direktno da podrže osobe sa invaliditetom, ali i da doprinesu daljoj reformi zakonodavstva u oblasti starateljstva nad odraslima...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.