Kongres gastroenterologa: Funkcionalna hrana prevencija patoloških stanja

Izvor: DobreVesti.rs, 07.Okt.2015, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kongres gastroenterologa: Funkcionalna hrana prevencija patoloških stanja

U organizaciji Udruženja gastroenterologa Srbije od 8. do 10. oktobra u hotelu Crowne Plaza će biti održan treći Kongres gastroenterologa.

 
Najavljeno je okupljanje 400 gastroenterologa, hepatologa i lekara drugih specijalnosti iz zemlje i sveta.

Tim povodom održana je konferencija za medije koja je bila uvod u teme koje će biti dominantne na Kongresu i povod da se ukaže na značaj zdravih navika u ishrani i značaj zdrave ishrane za održavanje zdravlja i prevenciju od bolesti, kao i potrebu da treba naći balans u svakodnevnom životu.

Treći Kongres gastroenterologa Srbije sa međunarodnim učešćem je akreditovan od strane Zdravstvenog saveta Srbije i od strane evropskog akreditacionog...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.