Konferencija o ekonomskoj politici Srbije za 2015.

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Dec.2014, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konferencija o ekonomskoj politici Srbije za 2015.

BEOGRAD -Tradicionalna naučna konferencija "Ekonomska politika Srbije u 2015. godini", biće održana sutra u Privrednoj komori Srbije.

 
Konfefrenciju organizuju Naučno društvo ekonomista Srbije, Akademija ekonomskih nauka, Ekonomski fakultet u Beogradu, u saradnji sa PKS.
 
Na skupu će biti predstavljena oblast ekonomske politike i srednjoročne perspektive razvoja privrede Srbije, fiskalna i monetarna politika, mere štednje, kao i druge antikrizne mere, najavila je PKS.
 
Skup će okupiti veliki broj ekonomskih eksperata, a nakon plenarne sesije, konferencija će raditi u dve sekcije: "Makroekonomske politike" i "Problem spoljnotrgovinske razmene i sektora preduzeća".
 ...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Višak oko 50.000 radnika u državnoj upravi

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Dec.2014, 16:35

Višak zaposlenih državnoj upravi se kreće oko 50.000 ljudi, izjavio je danas profesor Ekonomskog fakulteta Milojko Arsić dodajući da država ne bi smela da otpusti više od 10 odsto radnika, jer bi to uticalo i na kvalitet usluge..."Smanjenje broja zaposlenih je potrebno, ali nikako više od 10...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.