Knjiga Adama Raderforda Kratka povest svakog ko je ikada živeo uskoro u prodaji

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Jan.2021, 19:33

Knjiga Adama Raderforda Kratka povest svakog ko je ikada živeo uskoro u prodaji

Nova knjiga Adama Raderforda "Kratka povest svakog ko je ikada živeo" upoznaće vas sa putem koji smo svi prošli da bismo postali ono što smo sada.

 
Ko su naši preci? Odakle su došli? Genetičari su ođednom postali istoričari, a čvrsti dokazi u našoj DNK otvorili su onu kutiju koju smo zatvorili misleći da sve znamo. Poznati naučni pisac Adam Raderford precizno objašnjava na koji način genomika u potpunosti reispisuje priču o ljudima – od pre sto hiljada godina.
 
Ideja da neki gen kodira neku osobinu, a njegov kvar neku bolest, i da ćemo to pratiti kroz porodice, pokolenja i istoriju, vekovima je prethodila genetici. Skraćenica DNK postala je sinonim za sudbinu, ili šav koji prolazi...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.