KONFERENCIJA: Inovativni pristup zapošljavanju mladih u Novom Sadu

Izvor: DobreVesti.rs, 27.Jun.2023, 14:37

KONFERENCIJA: Inovativni pristup zapošljavanju mladih u Novom Sadu

Centar za omladinski rad (CZOR) iz Novog Sada i Omladinski savez udruženja OPENS organizovaće danas prvu zajedničku nacionalnu konferenciju "Moja karijera na putu do heroja" o inovativnim pristupima zapošljavanju mladih.

 
Na konferenciji u Novom Sadu će biti predstavljen inovativni model zasnovan na metodologiji integrisanih usluga "Sve na jednom mestu".
 
Biće predstavljeni i drugi modeli unapređenja zapošljavanja mladih i za umrežavanje raznih aktera u tim procesima.
 
"Verujemo da je međusektorska saradnja preduslov za kreiranje dugoročnog i održivog rešenja za poboljšanje zapošljivosti mladih, a posebno mladih koji nisu zaposleni, niti su u sistemu obrazovanja i obuke",...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

"Moja karijera na putu do heroja“, konferencija o zapošljavanju mladih (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2023

Centar za omladinski rad i OPENS organizovali su prvu zajedničku nacionalnu konferenciju "Moja karijera na putu do heroja“ na kojoj je predstavljen inovativni model NEET mladih, grupacije koja nije u sistemu obrazovanja i nije zaposlena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.