JUBILARNI PETI: Somborski filmski festival

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Maj.2023, 15:04

JUBILARNI PETI: Somborski filmski festival

Planirano je da se jubilarni, peti po redu Somborski filmski festival održi od 11. do 14. jula 2023. godine u organizaciji Kulturnog centra "Laza Kostić" Sombor.

 
Tradicionalno, ulaz na sve projekcije je slobodan, a festivalu će prethoditi predfestivalske aktivnosti namenjene deci i mladima.
 
Pod sloganom "Za one koji dolaze" festival ima za cilj da se pored filmova i mladih autora predstave i uspešni mladi ljudi Sombora. U planu je da Peti Somborski filmski festival otvori debitantski film rediteljke Nine Ognjanović "Ovuda će proći put".
 
Ove godine, laureat nagrade za životno delo Somborskog filmskog festivala biće proslavljeni reditelj Mladomir Puriša Đorđević, koji je...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.