Izložba zlatarstva i časovničarstva na Novosadskom sajmu

Izvor: DobreVesti.rs, 03.Nov.2016, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba zlatarstva i časovničarstva na Novosadskom sajmu

BEOGRAD - Na Novosadskom sajmu svečano je otvorena 21. međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva “Sjaj“, koja je okupila izlagače iz pet zemalja.

 
Izložbu je otvorila Tijana Stanimirović, direktor niške firme “Famiglia Orafi Stanimirović“, koja je kao verni izlagač, do ove godine, nastupala pod imenom „Zlatarska radnja M&M Stanimirović“.
 
"Nakit je uvek pratio istorijske tokove i prilagođavao se podneblju i ukusima naroda. Kroz istoriju naroda i nakita shvatili smo da su promene u radu neophodne i da samo vrhunske vrednosti u koje je uložena velika energija, entuzijazam, snaga i ljubav grade tradiciju. Upravo smo zbog toga na Izložbi „Sjaj“ jer želimo da pokažemo...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.