Izložba fotografija Mihaila od Jugoslavije

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Dec.2019, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba fotografija Mihaila od Jugoslavije

Izložba fotografija pod nazivom „Vizije“, Mihaila od Jugoslavije, otvorena je u Italijanskom institutu za kulturu u Beogradu (Kneza Miloša 56).

 
Ulaz je slobodan.
 
Izložba će biti otvorena do 24.12.2019. godine. Na otvaranju je govorio ambasador Italije u Srbiji, Nj.E. Karlo Lo Kašo, kao i autor, Mihailo od Jugoslavije, unuk poslednjeg regenta Jugoslavije, Princa Pavla, regenta od 1934. do 1941. Njegov deda sa majčine strane bio je Kralj Umberto II, poslednji kralj Italije, prognan 1946. godine.
 
Mihailo od Jugoslavije dolazi u Beograd odmah posle Sankt Peterburga i izlaganja na VIII Međunarodnom kulturnom forumu. Izlagao je i u Švajcarskoj, Monaku, Luksemburgu, Francuskoj,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.