ISTRAŽIVANjE: Zadovoljstvo građana i lekara državnim zdravstvenim sistemom

Izvor: DobreVesti.rs, 01.Jun.2023, 13:50

ISTRAŽIVANjE: Zadovoljstvo građana i lekara državnim zdravstvenim sistemom

U NALED Labu, sutra sa početkom u 11 časova biće predstavljeni novi podaci istraživanja o zadovoljstvu građana i lekara državnim zdravstvenim sistemom i predstaviti prioritete za unapređenje kvaliteta i digitalizaciju zdravstvenih usluga.

 
O rezultatima istraživanja razgovaraćemo sa ministarkom zdravlja, prof. dr Danicom Grujičić, dok će se projektni direktor CHISU programa Steve Ollis i programska direktorka NALED-a Jelena Bojović.
 
Građani su u istraživanju istakli glavne probleme s kojima se suočavaju u zdravstvenom sistemu, preprekama na koje nailaze u vezi sa dostupnošću usluga, zakazivanjem pregleda, dokumentacijom koju moraju da prikupljaju i istakli koje bi usluge trebalo digitalizovati....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Predstavljeni rezultati istraživanja zadovoljstvo građana i lekara državnim zdravstvenim sistetom``

Izvor: Beta Video, 02.Jun.2023, 13:28

BEOGRAD - U NALED Labu predstavljani su rezultati istraživanja ``Zadovoljstvo građana i lekara državnim zdravstvenim sistetom``. Govorila je ministarka zdravlja Danica Grujičić. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.