H-Bridges: Plasman u polufinale svetskog takmičenja iz oblasti energetske elektronike

Izvor: DobreVesti.rs, 06.Dec.2022, 11:15

H-Bridges: Plasman u polufinale svetskog takmičenja iz oblasti energetske elektronike

H-Bridges je tim studenata pretežno sa Elektrotehničkog fakulteta, Univerziteta u Beogradu koji se godinama unazad takmiči na International Future Energy Challenge - u (IFEC).

 
Kako je tradicionalno i ove godine krajem avgusta objavljena tema takmičenja, studentski tim H-Bridges je ponovo otvorio vrata laboratorije broj 19. Timu se priključio veliki broj studenata u želji da zajedno odgovore na ovogodišnji zadatak, koji podrazumeva projektovanje Solid State transformatora. Prema pravilima, studenti samostalno rade na svim etapama projekta, što uključuje i saradnju sa privredom zarad nabavljanja svih potrebnih elemenata i opreme.
 
O ozbiljnosti rada tima svedoči činjenica da u konkurenciji timova...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.