Gimnazijalac Nemanja Krstić pokrenuo nedeljnik IMMUNITY

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Nov.2020, 19:33

Gimnazijalac Nemanja Krstić pokrenuo nedeljnik IMMUNITY

Nemanja Krstić, učenik drugog razreda Gimnazije Pirot, reditelj filma "Vreme korone", inspirisan aktuelnom zdravstvenom situacijom, pokrenuo je nedeljnik IMMUNITY. Nemanja je glavni i odgovorni urednik časopisa, grafički dizajner, autor tekstova, kolumnista i direktor fotografije i grafike.

 
Evo šta Nemanja Krstić kaže tim povodom:
 
Ovo je vreme uspostavljanja socijalne distance, ali više nego ikada pre socijalne solidarnosti. Vreme je da, zajedno, ponovo otkrijemo snagu koja proizilazi iz brige za druge. To nam uliva nadu u svetliju budućnost i bolje sutra. Mi smo svedoci da nije baš tako, da je u mesecima kad je ljudskom rukom napravljena svemirska sonda izašla iz Sunčevog sistema i sad juri...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.