Food & Wine Festival otvoren na Sava Promenadi

Izvor: DobreVesti.rs, 03.Jul.2023, 13:20

Food & Wine Festival otvoren na Sava Promenadi

Jubilarni peti po redu Food & Wine Festival održan je na Sava promenadi.

 
 
Na festivalu, u okviru sajma tradicionalne hrane i vina, izloženo je oko 100 proizvođača iz Srbije i regiona pod sloganom “Mesto dobrih ukusa”. Građani su mogli besplatno da degustiraju vina iz oko 30 vinarija kao i gastronomske specijalitete iz svih krajeva Srbije i regiona, kao i da ih kupe sa specijalnim sajamskim popustima, i da se zabave uz bogati kulturno-zabavni program.
 
Posetioci su imali priliku da uživaju u tradicionalnoj hrani, najboljim domaćim vinima, rakijama, pivu, konditorskim proizvodima i drugim đakonijama, moći da uživaju u brojnim predavanjima i radionicama, a u okviru nagradne...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.