Finale Kupa Srbije u znaku Vojnovića i Molnara

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Apr.2013, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale Kupa Srbije u znaku Vojnovića i Molnara

BANjA JUNAKOVIĆ - Milorad Vojnović, stariji kadet Poleta PB iz Sombora sa 622 čunja osvojio je titulu u finalu pojednačnog Kupa Srbije i bio igrač dana na kuglani u Banji Junaković, a drugi rezultat imao je Sebastijan Molnar, kuglaš Bečeja sa 615 čunjeva i to u konkurenciji pionira!


Najbolji mlađi kadet bio je Nemanja Todorović iz zrenjaninskog Banata sa 596 čunjeva. Zrenjninski Banat je bio najtrofejniji  klub finala Kupa Srbije jer se zlatom okitila mlađa kadetkinja Ana Boškov sa odličnih 587 čunjeva, srebrom Vuk Boškov konkurenciji pionira, a bronzom Vesna Boškov (starija kadetkinja).
Najbolja pionirka bila je Trsteničanka Ivana Arsić sa 532 čunja, a najbolja starija kadetkinja Jelena Jokić...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Pionir i Jedinstvo u polufinalu Kupa Srbije

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Apr.2013

BANjA JUNAKOVIĆ - Žreb je hteo da se u polufinalu Kupa Srbije za kuglašice 20. aprila u Kljajićevu sastanu šampionke, kuglašice subotičkog Pionira i vicešampionke, igračice Jedinstva iz Novog Bečeja, dva naša najbolja kluba! Meč počinje u 14,30 časova. U prvom polufinalu od 11 časova igraće...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.