Društveni dijalog „Srbija 2030 – koji je naš put

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Jan.2020, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Društveni dijalog „Srbija 2030 – koji je naš put"

Grupa medija u Srbiji (Nova ekonomija, Vreme, Danas, Beta, Fonet i Južne vesti) pokreće društveni dijalog „Srbija 2030 – koji je naš put" o temama koje su strateški važne za dalji pravac razvoja srpskog društva.

 
Želja je da se kroz šest tematskih okruglih stolova okupi do 20 kredibilnih ličnosti, stručnjaka u svojim oblastima koji mogu da utiču na oblikovanje javnog mnjenja, različitih političkih opredeljenja i ideoloških stanovišta koji bi u dijalogu izneli lepezu mišljenja o datim temama.
 
Prva debata „Obrazovanje kao ključni ljudski resurs budućnosti" održava se u Domu Vukove zadužbine, Kralja Milana 2, sutra, u 10 časova.
 
Teme koje se smatraju ključnim...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Debata ``Obrazovanje kao ključni ljudski resurs budućnsti``

Izvor: Beta Video, 23.Jan.2020, 13:01

BEOGRAD - U Domu Vukove zadužbine debata ``Obrazovanje kao ključni ljudski resurs budućnsti`` u okviru društvenog dijaloga ``Srbija 2030 - Koji je naš put?`` koji je pokrenula grupa nezavisnih medija. pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.