DOGOVOR: Atlantik Štark i nemački DEG dogovorili finansiranje u Srbiji

Izvor: DobreVesti.rs, 14.Dec.2023, 17:45

DOGOVOR: Atlantik Štark i nemački DEG dogovorili finansiranje u Srbiji

Atlantik Štark d.o.o., član Atlantik Grupe, i nemačka razvojna finansijska institucija DEG (Deutsche Entwicklungs Gesellschaft), potpisali su ugovor o kreditu u iznosu od 20 miliona evra, s ciljem da se osiguraju sredstva za finansiranje ulaganja u Štarkov razvoj, a koja su deo snažnog investicionog ciklusa Atlantik Grupe koji se odnosi na ukupno poslovanje kompanije na području Republike Srbije.

 
Konkretan finansijski paket odnosi se primarno na modernizaciju i povećanje proizvodnih i logističkih kapaciteta u Atlantic Štarku. Atlantic planira i dodatna ulaganja u nove proizvodne pogone te stvaranje regionalnog centra za proizvodnju i razvoj kafe.
 
Atlantik Grupa na tržištu Srbije planira ulaganje...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Niče nova fabrika Smokija: Atalntic planira ogromnu investiciju, a najveći deo biće uložen u Srbiji

Izvor: Blic, 15.Dec.2023, 10:53

Atlantic Grupa na tržištu Srbije planira ulaganje od više od 100 miliona evra u naredne tri godine. Ovaj investicioni ciklus već je počeo i dosad je realizovano više od 15 miliona evra ulaganja. Najveći deo navedenog ulaganja, skoro 53 miliona evra, odnosi se na proizvodne i logističke kapacitete...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.