Bugarski fond dobio novih 18 miliona evra za investiranje u startape u Istočnoj Evropi

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Dec.2016, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarski fond dobio novih 18 miliona evra za investiranje u startape u Istočnoj Evropi

BEOGRAD - Bugarski LAUNCHub Ventures fond će raspolagati sa novih 18 miliona evra koji će im omogućiti realizaciju većih seed investicija u bugarske i jugoistočne startape.


LAUNCHub Ventures, startap akcelerator i seed investicioni fond koji dolazi iz Sofije, objavio je da je postigao sporazum sa investitorima i da će imati još 18 miliona evra na raspolaganju za investiranje u bugarske i jugoistočne startape.

Do sada je ovaj fond raspolagao sa 9 miliona evra, kroz pojedinačne seed investicije do 200.000 evra. Sa novim fondom, biće u mogućnosti da to povećaju na iznose od 300-700.000 evra.

Novi fond je već najavio svoju prvu investiciju u HiCharlie, robota za tekstualne poruke koji...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.