Bolji poljski putevi za poljoprivrednike

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Jul.2016, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolji poljski putevi za poljoprivrednike

BEOGRAD – Ugovor o korišćenjeu sredstava za uređenje poljskih puteva i komasacije sa predstavnicima 61 lokalne samouprave u Srbiji potpisan je pre nekoliko dana a namera je da se sredstva koja su obezbeđena u budžetu Srbije iskoriste za poboljšanje poljskih puteva kako bi se olakšao transport proizvoda srpskih ratara.


Za uređenje poljskih puteva i komasaciju zemljišta obezbeđena su sredstva u ukupnom iznosu većem od 347 miliona dinara, budžetom Republike Srbije i odgovarajućom uredbom, a ta sredstva će u potpunosti biti iskorišćena zahvaljujući potpisivanju ugovora, objavilo je Ministarstvo poljoprivrede.

Ministarka poljoprivrede Snežana Bogosavljević Bošković koja je prisustvovala potpisivanju...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.