Beograd nizom akcija obeležava Dan planete Zemlje

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Apr.2015, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd nizom akcija obeležava Dan planete Zemlje

BEOGRAD -  Gradska uprava Beograda najavila je da će danas nizom akcija obeležiti Dan planete Zemlje - 22. april, sa ciljem da upozori na opasnost koja preti životu na planeti zbog naglog industrijskog razvoja koji je doveo do zagađenja životne sredine i uticao na klimatske promene.


Dan planete Zemlje ove godine u Beogradu biće obeležen u svetlu proslave 25 godina od osnivanja Sekretarijata za zaštitu životne sredine, a pod motom „25 godina bitke za Beograd, nastavlja se...“.

Biće promovisana zaštićena geološka dobra Beograda i predstavljen projekat „Recentno stanje, intenzitet i posledice degradacije obala Kolubare na teritoriji opštine Obrenovac“.

U Domu omladine biće održana...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nizom manifestacija danas će biti obeležen Dan planete Zemlje

Izvor: Blic, 22.Apr.2015

Gradska uprava Beograda najavila je da će nizom akcija danas biti obeležen Dan planete Zemlje,sa ciljem da se upozori na opasnost koja preti životu na planeti zbog naglog industrijskog razvoja koji je doveo do zagađenja životne sredine i uticao na klimatske promene...Dan planete Zemlje ove godine...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.