Aranžmani na sajmu turizma i do 50 odsto jeftiniji

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Feb.2017, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aranžmani na sajmu turizma i do 50 odsto jeftiniji

BEOGRAD - Sajam turizma se ove godine održava na Beogradskom sajmu od 23. do 26. Februara 2017. godine, a turističke agencije su za one koji rezervišu svoja letovanja u ovom periodu obezbedile i do 50 odsto popusta na pojedine aranžmane.

 
Aranžmani na sajmu turizma i do 50 odsto jeftiniji.
 
Ukoliko već sada znate gde biste na odmor, ovo je pravo vreme da se uplati aranžman, jer pored popusta koji agencije daju na First Minute ponude, mnoge su, onima koji svoje aranžmane uplate u ovom periodu, oslobodile i plaćanja određenih agencijskih taksi.
 
One koje brine šta ako budu morali da otkažu svoje putovanje, podsećamo da na sajtu Lastminut.com mogu da prodaju svoj aranžman....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.