ASTERIKS I OBELIKS VIKEND U SINESTARU: Kostimirani junaci, digitalne slikovnice i pokloni

Izvor: DobreVesti.rs, 30.Jan.2023, 19:52

ASTERIKS I OBELIKS VIKEND U SINESTARU: Kostimirani junaci, digitalne slikovnice i pokloni

Svi fanovi najčuvenijih Gala na svetu, kao i oni koji će to tek postati, imaju jedinstvenu priliku da uživaju u posebnom vikendu posvećenom Asteriksu i Obeliksu.

 
U subotu i nedelju 4. i 5. februara u CineStar bioskopima u Beogradu (Ada Mol), Zrenjaninu, Pančevu i Novom Sadu (BIG), održava se “Porodični vikend Asteriks i Obeliks” koji će uz projekcije najnovijeg filma “Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo” u distribuciji Blic Filma i uz podršku Francuskog instituta, posetiocima doneti i brojne poklone Čarobne knjige i Decathlona, kao i predstavljanje zanimljivih slikovnica kako u papirnom izdanju, tako i digitalnih koje će biti izložene...
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.