AGROKLUB: Konkurs za najbolju ruralnu fotografiju

Izvor: DobreVesti.rs, 01.Jun.2023, 11:14

AGROKLUB: Konkurs za najbolju ruralnu fotografiju

Informacioni sistem Agroklub organizuje konkurs „Rural foto“ za izbor najbolje ruralne fotografije u 2023. godini. Konkurs je otvoren od 1. juna do 31. avgusta.

 
Pozivaju se svi amateri i profesionalci da nominuju svoje fotografije, i na taj način promovišu ruralnih prostora naše zemlje i pokažu raznovrsnost domaće poljoprivrede.
 
Fotografije je moguće nominovati u jednoj ili više kategorija, a one su: životinje, priroda, selo i proizvodnja hrane. Očekuju se kadrovi domaćih životinja na farmama ili u drugom okruženju, kao i polja u punom sjaju, reka ili potoka, iz vazduha ili sa zemlje. Moguće je uključiti setvu, berbu ili žetvu, mužu ili preradu.
 
Nominovana fotografija...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Otvoren foto-konkurs “Staro mi dajte, novo zidajte” za najbolje fotografije starog i novog Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 01.Jun.2023

Prizori koji ilustruju arhitektonski napredak Vranja, dobre i loše strane građevinskog razvoja, ali i očuvanje objekata koji imaju status nepokretnog kulturnog dobra, tema su ovogodišnjeg foto-konkursa “OBJEKTIVno Vranje - Staro mi dajte, novo zidajte”, na koji se fotografi i amateri mogu prijaviti...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.