Stanovnici Australije i zemalja Dalekog istoka ušli u Novu godinu

Izvor: Beta, 31.Dec.2016, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanovnici Australije i zemalja Dalekog istoka ušli u Novu godinu

Stanovnici Australije, Kine, Japana i Južne Koreje dočekali su Novu 2017. godinu uz vatromete, zvona sa hramova, ali i masovne proteste protiv vlade, javila je agencija AP.Doček Nove godine u Sidneju protekao je uz spektakularni vatromet iznad čuvene sidnejske Opere, kojim je odata počast preminulom muzičaru Dejvidu Bouviju i glumcu Džinu Vajlderu.Vatromet iznad simbola Sidneja, prve svetske metropole koja je ušla u 2017. godinu, bio je u obliku zvezda i planete Saturna, a pratili su ga zvuci Bouvijevog klasika "Space Oddity".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Svet je dočekao Novu godinu (FOTO/VIDEO)

Izvor: B92, 01.Jan.2017, 11:00

Stanovnici Australije, Kine, Japana i Južne Koreje dočekali su Novu 2017. godinu uz vatromete, zvona sa hramova, ali i masovne proteste protiv vlade, javila je agencija AP...Doček Nove godine u Sidneju protekao je uz spektakularni vatromet iznad čuvene sidnejske Opere, kojim je odata počast preminulom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.