Radno vreme Metro Cash & Carry tokom praznika

Izvor: juGmedia, 29.Dec.2015, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radno vreme Metro Cash & Carry tokom praznika

NIŠ – Tokom novogodišnjih i božićnih praznika distributivni centri kompanije Metro Cash & Carry Srbija U Nišu radiće sa manjim izmenama.

Na dan dočeka Nove godine, u četvrtak, 31. decembra, centri će raditi do 17 časova. Petak, 1. januar 2016. godine je neradan, a prvi kupci u novoj 2016. godini moći će da obave svoju kupovinu već u subotu 2. januara od 6 časova ujutru. Do Badnjeg dana METRO distributivni >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << centri radiće po uobičajenom radnom vremenu.

Na Badnji dan, 6. januara, centri će se zatvoriti u 17 časova, na Božić neće raditi, a 8. januara METRO će biti otvoren od 6 časova.

(kRAJ)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pordavnice u četvratak rade skraćeno, 1. januar neradan

Izvor: Beta, 29.Dec.2015

Veći trgovinski objekti u Srbiji 1. januara biće zatvoreni, dok će 31. decembra raditi skraćeno.Tempo objekti, Maksi i Šop end go prodavnice u četvrtak 31. decembra radiće do 18.00, a u petak 1. januara biće zatvorene.Prodajni objekti Roda, u četvrtak kao i subotu 2. januara radiće skraćeno...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.