Doček pravoslavne Nove Godine u kafe restoranu Bacano

Izvor: PRObjave.com, 07.Jan.2013, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček pravoslavne Nove Godine u kafe restoranu Bacano

Kafe restoran Bacano organizuje doček pravoslavne Nove Godine uz tamburaše i vino! Ulaz je besplatan i svi ljubitelji dobrog provoda su dobrodošli da uživaju uz zvuke tamburica, kvalitetno vino i dobro društvo.
Odmah nakon dočeka Nove Godine 31. decembra počele su pripreme za Srpsku Novu Godinu u kafe restoranu Bacano. Pošto je svako veče u Bacanu muzika uživo, nastavlja se tradicija, ali uz malo drugačiji zvuk. Gosti svako veče od 20 sati uživaju uz zvuke jazz, latin, swing, pop-rock ritmova, a za proslavu Srpske Nove Godine, zavladaće zvuci tamburice!
Ulaz je slobodan, ali je neophodna rezervacija, stoga iz Bacana pozivaju sve goste da na vreme obezbede mesto za sebe i društvo. Zabava počinje u 20 sati, a gosti samo treba da ponesu dobro raspoloženje i energiju koju će podeliti sa dragim ljudima! Sve informacije zainteresovani mogu dobiti na brojeve telefona 063 521 950 ili 021 661 6612.
MaxBet Group
Kisačka 82
21000 Novi Sad
Email: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.